Най-усмихнат клас на България 2018

Всички участници в конкурса показаха на света, че „Усмивката прави силата!“.

Благодарим Ви за това!

Тази година  в конкурса  участваха повече от 800 снимки. Над 5.000 деца от цяла България казаха ДА на Усмивката в училище и станаха официалните посланици на Усмивката 2018 в България.

Всички деца, участвали в конкурса получиха е-Грамота от Сдружение „Усмивка“ с подкрепата на Община Бургас. Всички учители, участвали в конкурса получиха е-Сертификат от Сдружение „Усмивка“с подкрепата на Община Бургас. За първи път тази година, Сдружението отличава с международни сертификати и грамоти на английски език.

За първи път тази година беше дадена възможност за онлайн гласуване на публиката, но за съжаление, бяха установени множество нередности и манипулации на IP адреси, поради което онлайн гласуването беше отменено.

Така, журито на Сдружение „Усмивка“ имаше както всяка година нелесната, но приятна задача да отличи най-креативните снимки тази година. Надпреварата за най-креативни снимки беше доста оспорвана и изборът на журито бе затруднен.

Най-креативните снимки според журито са:

Първа категория „Най-усмихнати деца в детската градина“

Втора категория „Най-усмихнати първолаци“

Трета категория „Най-усмихнати ученици от 2-4 клас“

Четвърта категория“Най-усмихната прогимназия 5- 8 клас 

Пета категория „Най-усмихнати гимназисти“

За първа година, Сдружение „Усмивка“ отличи също так 12 Училища на Усмивката 2018

 

Официалното награждаване се състоя на 07.12.18 г. в сградата на Областна Администрация гр. Бургас, където госпожа Мая Казанджиева, Директор “Социални дейности, здравеопазване и спорт” и Митка Георгиева, Председател на Сдружение „Усмивка“ връчиха с усмивка отличията на присъстващите представители на участниците в конкурса.

Заместник областен управител госпожа Севдалина Турманова покани най-креативния клас на Бургас – 2г от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Бургас за снимка пред коледното дърво на мечтите.

Благодарим на Всички участници в конкурса!

Вие сте официалните посланици на Усмивката 2018!

Благодарим Ви за това!  Очакваме Ви догодина!

Благодарим на NOVA Телевизия и на кореспондента в Бургас госпожа Цеца Алексова, както и на целият екип на Канал 0 и на предаването Знание.БГ БНТ2 за това, че дадоха публичност на кампанията тази година. Благодарим на всички медии, които отразиха конкурса!