„Подари Коледа на дете, за да има повече усмихнати очички декември – 2017г.

За четвърта поредна година Сдружение „УСМИВКА“ Бургас организира кампания за набиране на подаръци за деца от социално слаби семейства, деца от домове, защитени жилища, деца, чиито родители са загинали при изпълнение на служебните си задължения и деца с увреждания. 


Тази година нашата кампания е насочена и към деца, чиито родители са пострадали по време на наводненията през есента в Бургаско. 

Много хора от страната и региона се отзоваха на нашата покана и изпратиха своите подаръци. Едни от най-милите подаръци получихме от децата от гр. Бургас, ОУ“Братя Миладинови“ -3 г клас с ръководител г-жа Катя Бочева и децата от ДГ „ИГЛИКА“ гр. Бургас с ръководители г-жа Пенчева, г-жа Атанасова и г-жа Георгиева в 3-а група и група „Моряче“. 


Кампанията продължава до 22.12.2017г.
Можете да изпращате Вашите подаръчета и пожелания на адрес гр. Бургас ул“Янко Комитов“№4 за кампанията „Подари Коледа на дете, за да има повече усмихнати очички“.
Подаръците могат да са предназначени за деца от 3 до 14 години, момче или момиче по Ваш избор и на стойност, каквато Вие си решите.
Митка Георгиева СНЦ „УСМИВКА“
0887 395 403